Skip to main content
zoeken phone

 Meer dan 30 jaar ervaring                              Klantbeoordeling 9,1/10                               Keuze uit 1600+ speeltoestellen

Klantbeoordeling 9,1/10
Ruim 30 jaar ervaring
Keuze uit 1600+ speeltoestellen

Van Ee Speel is exposant op de NOT 2023. We hopen bezoekers te laten zien waarom het belangrijk is voor leerlingen, leerkrachten, ouders, bestuur en buurtbewoners een gezond schoolplein te hebben. Op deze pagina lees je alles wat je moet weten over Van Ee Speel op de NOT.

De Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT) is het grootste vakevent voor professionals in de kinderopvang, buitenschoolse opvang, het primair en voortgezet onderwijs! Heb je je nog niet aangemeld? Doe dat dan snel.

Klantbeoordeling 9,1/10
Ruim 30 jaar ervaring
Keuze uit 1600+ speeltoestellen

Van Ee Speel vind je in hal 3 stand 03.C034. Op de stand laten wij zien dat er verschillende stijlen mogelijk zijn om een goed schoolplein in te richten.

In de ruimte naar hal 3 richten wij een stukje schoolplein in. Daar kunnen bezoekers de sfeer kunnen proeven van een stukje Van Ee Speel schoolplein.

Bezoek je ons op de NOT? Dan maak je kans op een speeltoestel of speelaanleiding twv €3000,-. Meld je hier aan voor een bezoek en wie weet maken we jou blij met nóg meer speelplezier.

Meer berichten

Filter

16 november, 2022

Van Ee Speel exposant op NOT 2023

Van Ee Speel is exposant op de NOT 2023. We hopen bezoekers te laten zien…
9 december, 2020

Oud en nieuw

En dan zegt de kalender dat het december is…de nul wordt binnenkort een 1 en…
5 augustus, 2020

De zomer is begonnen

De afgelopen periode stond niet alleen in het teken van het Corona-virus. Het weer was…

Persoonlijk advies ontvangen?

Vul dan het formulier in. Wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Hit enter to search or ESC to close