Skip to main content
zoeken phone

 Meer dan 30 jaar ervaring                              Klantbeoordeling 9,1/10                               Keuze uit 1600+ speeltoestellen

Het leukste speelhuisje voor jou!

Spelen is voor kinderen meer dan een leuke activiteit; het is essentieel voor hun groei en ontwikkeling. Aan ons volwassenen de taak om ze hiervoor optimaal de gelegenheid te geven. Met een speelhuisje bied je een veelzijdige speelplek aan jonge kinderen op school, bij de kinderopvang, in de wijk of aan de zaak. Een plek waar ze samen met hun speelmaatjes het echte leven kunnen nabootsen met rollenspellen, waar ze in, uit en overheen kunnen klauteren en waar ze zich even kunnen terugtrekken met een boekje of knutselwerk.

Bij het kiezen van een juiste speelhuisje komt veel kijken. Daar helpen we je graag mee. Op deze pagina vindt u alle informatie die u nodig heeft om de juiste keuze te maken.

Speelhuisjes voor iedere speelplaats

Swipe om meer te zien

 

Weten welke speelhuisje het beste past bij jouw speelplaats?

Neem contact op voor advies op maat. Aarzel niet langer. Binnen 1 werkdag hoor je van ons.

Stimuleer alle 7 competenties

Een speelhuisje draagt bij aan ontwikkeling

Het inrichten van een speelplaats betreft veel meer dan het maken van een ontwerp en het plaatsen van de speeltoestellen. Het gaat dus ook verder dan veel of grote toestellen in allerlei kleuren en maten. Het inrichten van een uitdagend speelterrein vraagt om visie en doordachte keuzes. Het resultaat? Een speelplek wat sterk bijdraagt aan het plezier én de ontwikkeling van de gebruikers.

Met een speelhuisje bied je een veelzijdige speelplek aan jonge kinderen op school, bij de kinderopvang, in de wijk of aan de zaak. Een plek waar ze samen met hun speelmaatjes het echte leven kunnen nabootsen met rollenspellen, waar ze in, uit en overheen kunnen klauteren en waar ze zich even kunnen terugtrekken met een boekje of knutselwerk. Ondertussen ontwikkelen ze zich op fysiek, mentaal en sociaal vlak.

Vraag ons advies welke competenties er nog missen op jullie speelplek en welke speeltoestellen of speelaanleidingen hierin kunnen voorzien.

Persoonlijk advies
Bakkerij speeltuin
Hulp met je keuze?

Onze adviseurs kijken graag met je mee en geven gratis en persoonlijk advies op maat!

André
Advies op maat

Assortiment speelhuisjes

Speelhuisjes

We hebben een uitgebreid assortiment speelhuisjes.

Bekijk alle speelhuisjes

Populaire speelhuisjes

Klantbeoordeling 9,1/10
Ruim 30 jaar ervaring
Keuze uit 1600+ speeltoestellen

Vrijblijvend een offerte op maat?

Dat kan! Vul het formulier in en je hoort van ons binnen 1 werkdag.

Speelhuisje met thema

Met ons assortiment speelhuisjes kun je de basis leggen voor speelplaatsen in allerlei thema’s. Creëer een sprookjeswereld met een peperkoekenhuisje, kabouterhuisje of tovertoren. Bouw een culturele melting pot met houten indianen-tipi, Balinees strandhuisje of Gallisch huisje á la Asterix en Obelix. Stimuleer de ondernemersgeest met een winkeltje of handelaarshuis. De mogelijkheden met themahuisjes zijn haast eindeloos. Zit er geen speelhuisje bij in jouw thema? Neem contact op en we bespreken samen de mogelijkheden om een speelhuisje op maat te creëren.

Speelhuisje op maat

Vind je in ons assortiment nét niet wat je zoekt? Geen probleem, bij Van Ee Speel kun je ook speelhuisjes op maat laten maken. Het ontwerp maken we in samenwerking met jou. Naar aanleiding van de ontwerptekening maakt onze leverancier een productontwerp, zodat je goed kunt zien hoe je speelhuisje eruit komt te zien. Eventueel kunnen we nog kleuren aanpassen of onderdelen toevoegen voordat de vakmensen aan het werk gaan. Niet lang daarna heb je een custom speelhuisje, geheel volgens je eigen wensen en specificaties.

Wil je een bestaand speelhuisje uitbreiden? Ook dat kan. We kunnen allerlei leuke accessoires maken zoals extra handgrepen, een huisnummer of themabord.

Let wel: zoals gezegd zijn onze speelhuisjes gecertificeerd voor de veiligheid. Als er wijzigingen worden aangebracht moet het speelhuisje opnieuw gekeurd worden.

Vrijblijvend ontwerp met speelhuisje van jouw speelplaats?

Neem contact op voor advies op maat. Aarzel niet langer. Je hoort altijd van ons binnen 1 werkdag.

Klantbeoordeling 9,1/10
Ruim 30 jaar ervaring
Keuze uit 1600+ speeltoestellen

Persoonlijk advies ontvangen?

Vul dan het formulier in. Wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Hit enter to search or ESC to close