Skip to main content
zoeken phone

 Meer dan 30 jaar ervaring                              Klantbeoordeling 9,1/10                               Keuze uit 1600+ speeltoestellen

Over ons

Een pagina over Van Ee Speel

Dit zijn wij

Voordat je met een samenwerkingspartner in zee gaat, wil je natuurlijk weten met wie je te maken hebt.
Daarom: aangenaam kennis te maken!

Wij zijn Van Ee Speel – Dé Speelplaatsinrichters van Nederland. Wij vormen buitenruimtes om tot multifunctionele speel- en beweeglandschappen. Een buitenruimte die voor iedereen aantrekkelijk is om in te zijn, te bewegen, te ontmoeten en te genieten.

Hierbij houden wij rekening met de behoeftes van de gebruikers, omgeving van de locatie en de sociaal-maatschappelijke context. Afhankelijk van het budget en kaders, kunnen wij volledig ontzorgen.

Wij hebben al heel wat schoolpleinen, buurtspeeltuinen en recreatievelden ingericht. Wij helpen met ontwerp en participatie, het leveren en plaatsen van toestellen en met inspecties en onderhoud van zowel speeltoestellen als ondergronden.

Onze visieVoor welke doelgroepen
Bedenken

Om een project goed te laten verlopen, beginnen we bij Van Ee altijd met een projectteam. Aan de hand van jouw wensen, gaat ons ontwerpteam aan de gang om een mooi plan te tekenen. Uiteraard gaat dit samen met onze calculator die het budget bewaakt.

Bouwen

Nadat het ontwerp definitief is, wordt het project ingepland om gebouwd te worden. Onze werkvoorbereider gaat vóór de montagedatum naar de locatie om te zien of er eventuele bijzonderheden zijn. Als de overdracht gedaan is, kan de montage van start gaan!

Onderhouden

Het is belangrijk dat een speelplaats veilig is. Daarom is het belangrijk om de speelplaats regelmatig zelf te checken op eventuele onvolkomenheden. Van Ee biedt de service aan om het onderhoud uit handen te nemen. Hierbij voorkom je dat het er door drukte bij inschiet en dat er vervelde ongelukken gebeuren.

Waarom kiezen voor Van Ee Speel?

Het is voor een bakker makkelijk om zijn eigen brood aan te prijzen. Toch doen we dat. Geloof je ons niet gelijk? Snappen we! Wellicht kun je dan eens polsen bij een van onze eerdere klanten hoe zij het werken met Van Ee hebben ervaren. Of stuur ons een afspraakverzoek voor een moment dat het jouw schikt, dan komen we graag de buitenruimte vrijblijvend verkennen en kun je zelf oordelen.

Volledige ontzorging

Altijd een vast aanspreekpunt

Aandacht voor de gebruiker

Sterk in visualisatie

Ruim 30 jaar ervaring

Volledige ontzorging

Altijd een vast aanspreekpunt

Aandacht voor de gebruiker

Sterk in visualisatie

Ruim 30 jaar ervaring

Onze visie

Nederland staat op ‘slow-motion’. Agenda’s raken steeds sneller gevuld, de economie groeit weer en innovaties volgen elkaar op. Maar intussen neemt de beweging af en gaat de gezondheid achteruit.

Onze missie

Wij willen Nederland uit de ‘slow-motion stand’ halen en jong en oud in beweging brengen. Dat doen wij samen met gemeentes, scholen, kinderdagverblijven en recreatiebedrijven door het omvormen van saaie, grijze openbare ruimtes tot aantrekkelijke speel- en beweeglandschappen.

Onze werkwijze

Dit bereiken wij door klanten te ontzorgen en uitdagingen uit handen te nemen. Daarbij houden wij rekening met kaders, maar ook met behoeftes van de gebruikers, omgeving van de locatie en de sociaal-maatschappelijke context. Alles om plezier in beweging te brengen!

Vandaag nog advies aanvragen voor jullie speelplek?

Aarzel niet langer. We reageren binnen 3 werkdagen met advies op maat.

Ons team

Plezier maken we samen!

Bij Van Ee werken alle afdelingen nauw samen. Hierdoor delen we kennis en motiveren we elkaar om van elk project iets moois te maken. Zo brengen we samen plezier in beweging!

Welke doelgroepen bedienen wij?

Van schoolplein tot buurtspeelplaats en van kinderdagopvang tot sportplek. Bij Van Ee bekijken we per doelgroep de wensen en veiligheidseisen. Hierdoor leveren we maatwerk dat plezier geeft voor iedereen!

Swipe om meer te zien

 

Elke klus op maat

Om er voor te zorgen dat elke speelplaats zijn eigen karakter krijgt, maken we gebruik van verschillende merken. Binnen deze merken hebben we een ruim aanbod aan speeltoestellen in verschillende kleuren, stijlen en materialen.

Vrijblijvend advies ontvangen?

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Druk op enter om te zoeken of op ESC om te sluiten