Skip to main content
zoeken phone

 Meer dan 30 jaar ervaring                              Klantbeoordeling 9,1/10                               Keuze uit 1600+ speeltoestellen

Speeltoestellen voor recreatie

Speelplezier voor jong en oud!

Advies aanvragen

Ze gaan er vaak meteen bij aankomst heen…de speeltuin. Terwijl ouders zich settelen bij hun vakantieverblijf spelen kinderen naar hartelust op een fijne speelplaats. Van Ee Speel bedient recreatiebedrijven als het gaat om de aanleg van een uitdagende speelplaats. Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden het geheel zodat je op dit vlak helemaal ontzorgt wordt.

Hoe we dat doen? We gaan eerst met jou als eigenaar, beheerder of parkmanager in gesprek. Vaak kiezen we voor een thematische inrichting met een eyecatcher zoals een hoge toren of flinke glijbaan. Zo creëer je het ‘WOW-effect’! Bij een thema kun je bijvoorbeeld denken aan de boerderij, maar het is ook mogelijk om iets rondom een bepaald dier te doen wat in het park steeds terugkomt. Zo’n dier is ook te verwerken in je speelplek. Op die manier vermaak je kinderen op een leuke en verrassende manier. 

Advies aanvragenOnze werkwijzeInspiratie

Vandaag nog advies aanvragen voor jullie speeltuin?

Aarzel niet langer. We reageren binnen 1 werkdag met advies op maat.

Onze werkwijze

Speelplaats inrichten: hoe doe je dat?

Recreatieparken kiezen voor ons omdat wij met ons team van eigen monteurs een speeltuin inrichten in korte bouwtijd. Daarbij gaan we voor een uitstekende klanttevredenheid.
Binnen ons bedrijf hanteren we korte lijnen. Ieder project bespreken we binnen een projectgroep zodat al jouw wensen goed vertaald zijn en er geen informatie verloren gaat.
We helpen je met de inrichting van het geheel. Maar, we denken ook graag mee als je zelf werkzaamheden wilt oppakken. Bijvoorbeeld het de aanleg van groen of het grondwerk. Niets verplicht, alles bespreekbaar!

Ook een goed doordachte speelplek?

Neem contact met ons op via het contactformulier. Bellen of mailen kan ook. Wij proberen je zo snel en goed mogelijk te helpen.

Inspiratie

Recreatie projecten

Wij willen zoveel mogelijk helpen om een droom speelplek te realiseren. Dat begint bij een goed beeld krijgen van welke mogelijkheden er allemaal zijn. Niemand vindt het leuk om achteraf te denken: ‘Maar als ik dat had geweten…’ Wij adviseren daarom de tijd te nemen om te oriënteren en zich te laten informeren over alle ins- en outs van het inrichten van een nieuwe speelplek.

Bekijk alvast de speelplekken die wij al ontworpen en gerealiseerd hebben.

Bekijk alle projecten

Persoonlijk advies ontvangen?

Vul dan het formulier in. Wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Hit enter to search or ESC to close