Skip to main content
zoeken phone

 Meer dan 30 jaar ervaring                              Klantbeoordeling 9,1/10                               Keuze uit 1600+ speeltoestellen

Speeltoestellen voor kinderopvang

Spelenderwijs onbewust ontwikkelen

Advies aanvragen

Van Ee Speel heeft een groot aanbod aan speeltoestellen met speelwaarden die passen bij kleine kinderen. Zowel kleurrijke toestellen als Robinia toestellen.

Deze speeltoestellen dragen allemaal bij aan de competentieontwikkeling van jonge kinderen.

Wij ontzorgen kinderdagopvangcentra in heel Nederland door in gesprek te gaan met eventuele bestuursleden, directie en leerkrachten. Zo realiseren we een overzichtelijk speelplein. Spelenderwijs ontdekken, natuurlijke speelzones en creatieve indelingen bij kinderdagopvangcentra spelen vaak een grote rol.

Advies aanvragenOnze werkwijzeInspiratie

Vandaag nog advies aanvragen voor jullie kinderopvang?

Aarzel niet langer. We reageren binnen 1 werkdag met advies op maat.

Onze werkwijze

Wat onderscheidt Van Ee Speel van andere aanbieders?

Kinderdagverblijven kiezen voor ons omdat wij met ons team van eigen monteurs een speelplein inrichten in korte bouwtijd. Daarbij gaan we voor een uitstekende klanttevredenheid.
Binnen ons bedrijf hanteren we korte lijnen. Ieder project bespreken we binnen een projectgroep zodat al jouw wensen goed vertaald zijn en er geen informatie verloren gaat.
We helpen je met de inrichting van het complete plein. Dus ook het hekwerk, de beplanting, struinzones en indien nodig drainage.

We hechten ook veel waarde aan de voorbereiding van het project. Dit doen we door projectbegeleiding bij de aanvang van de montage, tijdens de montage en bij de oplevering van het project. Het doel is altijd om binnen de gestelde bouwtijd het project gereed op te leveren zodat kinderen snel kunnen spelen. Mits de certificering van de TUV is afgerond.

Van Ee Speel levert hoge kwaliteit speeltoestellen en valveilige ondergronden aan voor een eerlijke prijs. Daarnaast bieden we maatwerk in speeltoestellen aan en kunnen we schetsen van kinderen zelf vertalen naar veilige speeltoestellen. Denk hierbij aan een boomhut, iets wat veelvuldig op een verlanglijstje van kinderen terugkomt. Een van onze vijf accountmanagers komen graag bij je langs om je te voorzien van eerlijk advies voor een nieuwe speelplek.

Bij een doordachte inrichting hanteert Van Ee Speel drie criteria:

Veiligheid

Jonge kinderen moeten nog leren spelen. Het is belangrijk om dit te kunnen ontdekken in een veilige omgeving. Jonge kinderen kunnen zelf nog geen risico’s inschatten. Daarom richten we een speelplaats zo in dat kinderen veilig kunnen ontdekken en leren wat wel en niet kan.

Lees meer

Overzicht

Omdat jonge kinderen nog aan het ontdekken zijn wat wel en niet kan kunnen er soms situaties ontstaan waarbij hulp van een begeleider of juf nodig is. Daarvoor is het dan ook erg belangrijk dat de begeleiders overzicht hebben op alle speeltoestellen. Samen kijken we naar de best mogelijke indeling.

Lees meer

Uitdaging

Naast dat een kind bescherm moet worden doormiddel van veiligheidsmaatregelen en overzicht is het ook belangrijk dat kinderen wel uitgedaagd worden. In de leeftijd 1-4 ontwikkelen kinderen snel en op de speelplaats is het dus belangrijk dat ze uitgedaagd blijven worden in het spelen.

Lees meer

Ook een goed doordacht speelplein?

Neem contact met ons op via het contactformulier. Bellen of mailen kan ook. Wij proberen je zo snel en goed mogelijk te helpen.

Inspiratie

Kinderopvang projecten

Wij willen zoveel mogelijk helpen om een droom speelplein te realiseren. Dat begint bij een goed beeld krijgen van welke mogelijkheden er allemaal zijn. Niemand vindt het leuk om achteraf te denken: ‘Maar als ik dat had geweten…’. Wij adviseren mensen daarom om de tijd te nemen om te oriënteren en zich te laten informeren over alle ins- en outs van het inrichten van een nieuwe speelplaats voor de kinderopvang. Om te beginnen kun je alvast kijken welke speelpleinen wij al hebben ingericht.

Bekijk projecten

Filter

Persoonlijk advies ontvangen?

Vul dan het formulier in. Wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Hit enter to search or ESC to close