Skip to main content
zoeken phone

 Meer dan 30 jaar ervaring                              Klantbeoordeling 9,1/10                               Keuze uit 1600+ speeltoestellen

Werken bij Van Ee Speel

Bekijk onze vacatures

Werk in Kootwijkerbroek is niet het enige wat je bij Van Ee Speel aantreft. Wanneer je er voor kiest om deel uit te gaan maken van ons team dan is je werkgebied ineens héél Nederland! Dat maakt werken bij Van Ee in Kootwijkerbroek extra afwisselend.

Of je nu op zoek bent naar een commerciële functie, een functie als montagemedewerker of service monteur wilt worden, binnen ons team houden wij van uitdagingen. Afspraken nakomen en onze klanten net even meer geven dan ze verwachten. Dat is Plezier in Spelen. Dat is Van Ee Speel.

Nieuwsgierig hoe wij werken? Meld je aan om een dag mee te draaien in de aanleg of maak een afspraak om een kop koffie te komen drinken en maak direct kennis met je collega’s. We zijn benieuwd naar jouw drive! Ben jij in de juiste vorm om onze teampuzzel compleet te maken?

Bekijk onze vacatures

Chauffeur /Monteur speelplaatsen Rijbewijs CE

Fulltime
Minimaal MBO denkniveau

Leerling monteur

Fulltime
Minimaal VMBO/BBL

Allround monteur speelplaatsen

Fulltime
Minimaal MBO denkniveau

Werken in de vakantie

Als student bij Van Ee

Van Ee Speel heeft tijdens de vakanties ruimte voor een aantal studenten. Ben je bezig met een relevante opleiding in sales en marketing, de bouw of logistiek? Dan kunnen we mogelijk wat voor jou betekenen. We hebben ook bijbanen voor studenten die deeltijd (blijven) werken naast hun studie. Zeker op de montageafdeling van Van Ee Speel is de planning heel flexibel. Daarom kunnen we ook buiten de vakantieperiodes vaak een bijbaan aanbieden.

Stuur een appje

Meer weten over een van deze functies?

Neem contact met ons op
Druk op enter om te zoeken of op ESC om te sluiten