Skip to main content
zoeken phone

 Meer dan 30 jaar ervaring                              Klantbeoordeling 9,1/10                               Keuze uit 1600+ speeltoestellen

Scholen

Het team van Van Ee, komt ’s ochtends het bed uit, omdat we het fantastisch vinden om schoolpleinen zó in te richten dat ze bijdragen aan de ontwikkeling van competenties van kinderen.

Lees verder
Openbare ruimte

Buiten spelen is van groot belang voor het welzijn van kinderen. Maar hoe krijg je die kinderen en jongeren van binnen, naar buiten? Om tot een goed ontwerp te komen is overleg nodig.

Lees verder
Kinderopvang

Peuters die tijdens de opvang veel tijd buiten doorbrengen hebben een betere focus. Ook zorgt buitenspelen op jonge leeftijd voor een betere ontwikkeling. Ontdek waarom spelen zo belangrijk is.

Lees verder
Recreatie

Door je bezoeker mee te nemen in een verhaal en kinderen te laten fantaseren zorg je ervoor dat de bezoeker een fantastische dag heeft! Samen bedenken en bouwen we een prachtige speelplek.

Lees verder
Klantbeoordeling 9,1/10
Ruim 30 jaar ervaring
Keuze uit 1600+ speeltoestellen

Jaren ervaring met schoolplein inrichten

Met veel enthousiasme schoolpleinen inrichten

Bij Van Ee Speel helpen we scholen aan goede en uitdagende speelplaatsen. Dit doen we door in gesprek te gaan met schoolbesturen, leraren, oudercommissies en eventueel bouwcommissies. Ons uitgangspunt is altijd: welke wensen zijn er en hoe vertalen we die binnen de visie, de ruimte van het plein en het budget? Een goed plein bevat altijd voldoende speelmogelijkheden en speelaanleidingen en draagt vooral bij aan de ontwikkeling van competenties bij kinderen. Het effect hiervan is dat kinderen minder verveeld raken op het plein, er minder ruzies zijn en dat er meer rust in de klas is. Kinderen kunnen hun energie goed kwijt op het plein. De ontwikkeling van kinderen trek je hiermee door van binnen de school naar buiten op het schoolplein.

Meer over schoolpleininrichtingVraag vrijblijvend advies

Van Ee Speel ontzorgt gemeenten bij het inrichten van speelplaatsen

Speelplaatsen waar kinderen voor naar buiten komen

Bij het inrichten van speelplekken binnen gemeenten speelt ontzorging en een complete inrichting een grote rol. Veel gemeenten hechten waarde aan of een onderhoudsvriendelijke of natuurlijke speelplaats. Daarnaast ontzorgen we veel meer gemeenten met de online inventarisatie vooraf en de keuzemogelijkheden in het online ontwerp. Een goed ontwerp, passende bij de wensen van de bewoners, onderhoudsvriendelijk en binnen het budget zijn hierbij belangrijke randvoorwaarden.
Daarnaast vertaalt de complete inrichting zich ook in het realiseren van groenzones en het leveren en plaatsen van hekwerk. Hiermee ontstaan aantrekkelijke buitenruimtes voor jong en oud. Een speelplaats wordt vaak bedacht in samenspraak met de buurtbewoners en de ambtenaar.

Meer over openbare ruimtesVraag vrijblijvend advies

Jonge kinderen uitdagen met spelen

Voor kleine ontdekkers: Spelend leren, onbewust ontwikkelen!

Spelen bij de kinderopvang betekent voor ons dat het spelen moet aansluiten bij de ontwikkeling die kleine kinderen meemaken. Zij maken namelijk kleine stapjes en klimmen met hun kleine handjes een klimtoestel op. Van Ee Speel biedt daarom meerdere soorten speeltoestellen en speelaanleidingen aan, zodat kleine kinderen in de leeftijd van 1-4 jaar optimaal kunnen ontwikkelen. Want, peuters die tijdens hun verblijf op de kinderopvang veel tijd buiten doorbrengen hebben een betere focus. Ook zorgt buitenspelen op jonge leeftijd voor een betere ontwikkeling op sociaal, emotioneel, motorisch, cognitief en communicatief vlak.

Meer over kinderopvangVraag vrijblijvend advies

Blije kinderen, blije ouders!

Speeltuin op maat

Bij recreatieparken spelen vaak elementen als thematisch spelen, een eyecatcher van een toestel en een uitdagend speeltoestel een belangrijke rol. Juist daarom bieden we thematisch spelen aan in verschillende vormen zodat kinderen hun eigen fantasie en verhaal tijdens het spelen kunnen maken. Daarnaast kan een goede speelplek bijdragen aan een prettige ontspannen tijd op het recreatieverblijf. Hierdoor vergroot je de kans dat bezoekers vaker terugkomen en langer gebruik maken van jouw faciliteiten.

Meer over recreatieVraag vrijblijvend advies

Vrijblijvend een adviesgesprek?

Dat kan! Vul het formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Advies & inspiratie

Adviesartikelen

We delen onze ervaringen met speelplaatsinrichting graag. In al die jaren hebben we verschillende speeltuinen, op verschillende plaatsen, voor heel veel verschillende mensen ontworpen en aangelegd. Die informatie houden we niet voor onszelf maar delen we graag. Lees mee en ontdek  wat ook voor jouw interessant is.

Lees adviesartikelen
Inspiratieartikelen

We vinden het leuk om mensen te inspireren. Op deze pagina’s hebben we leuke, unieke en grootse ideeën verzameld waarmee we je op stap helpen. Van Ee Speel denkt graag mee op welke manier we jullie speelplek uniek en uitdagend maken, maar ook praktisch en overzichtelijk. Lees onze tips en bekijk onze ontwerpideeën.

Bekijk speelplaatsinspiratie
Projecten

Het gras is altijd groener bij de buren. Wij geven je alvast een kijkje in de tuin van de buren. Zo helpen we je opweg met je eigen schoolplein of speelplek. Naast de ideeën die je opdoet op onze website geven we elk jaar een eigen magazine uit. Met deze inspiratieplatformen hopen we dat je een goed beeld krijgt van de verschillende mogelijkheden.

Bekijk projecten

Vrijblijvend advies ontvangen?

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Druk op enter om te zoeken of op ESC om te sluiten