Welke doelgroepen bedienen wij?

Scholen

Schoolpleinen richten wij zo in dat het werk wat de leerkrachten binnen doen, buiten verder gaat. We richten ons op de competentie-ontwikkeling van kinderen. Door een verscheidenheid aan speelaanleidingen te plaatsen dagen we kinderen uit op verschillende gebieden. Weten hoe wij dit doen?

Openbare ruimte

Bij het inrichten van de openbare ruimte houden we rekening met verschillende zaken. Als eerst moet de buitenruimte zo aantrekkelijk worden gemaakt dat het kinderen en jongeren aantrekt om naar buiten te gaan. Daarnaast houden we rekening met sociale cohesie, klimaatinvloeden, inclusive spelen en nog veel meer.

Kinderopvang

Peuters die tijdens de opvang veel tijd buiten doorbrengen hebben een betere focus. Ook zorgt buitenspelen op jonge leeftijd voor een betere ontwikkeling op sociaal, emotioneel motorisch, cognitief,  en communicatief vlak. Wij bieden een variatie aan speelaanleidingen aan voor het jonge kind.

Recreatie

Door kinderen en ouders mee te nemen in een verhaal, voelen ze zich meer betrokken. Ze zullen je beter kunnen herinneren omdat jij ervoor zorgde dat zij een fantastische beleving hadden. Met speeltoestellen kunt je de gasten nog meer plezier geven en die beleving versterken. Wij helpen je graag om een fantastische speelplek te creëren.