Skip to main content
zoeken phone

 Meer dan 30 jaar ervaring                              Klantbeoordeling 9,1/10                               Keuze uit 1600+ speeltoestellen

De leukste veertoestellen voor jou!

Veerelementen zijn echte klassiekers in de speeltuin. Kinderen zijn dol op de speelse en kleurrijke figuren, waarop ze zorgeloos heen en weer kunnen veren. Bij Van Ee Speel bieden we een gevarieerd assortiment veerelementen, waar kinderen zich alleen of met meerdere kinderen tegelijk op kunnen uitleven. Prikkel de fantasie met veerfiguren in allerlei thema’s. Laat het thema aansluiten op die van je speelplaats, horecazaak of recreatiepark. Bekijk onze veerelementen online en vraag je persoonlijke offerte op, of neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek. 

Veertoestellen voor iedere speelplaats

Swipe om meer te zien

 

Weten welk veertoestel het beste past bij jouw speelplaats?

Neem contact op voor advies op maat. Aarzel niet langer. Binnen 1 werkdag hoor je van ons.

Stimuleer alle 7 competenties

Een veertoestel draagt bij aan ontwikkeling

Het inrichten van een speelplaats betreft veel meer dan het maken van een ontwerp en het plaatsen van de speeltoestellen. Het gaat dus ook verder dan veel of grote toestellen in allerlei kleuren en maten. Het inrichten van een uitdagend speelterrein vraagt om visie en doordachte keuzes. Het resultaat? Een speelplek wat sterk bijdraagt aan het plezier én de ontwikkeling van de gebruikers.

Een veertoestel draagt onder andere bij aan de motorische en communicatieve ontwikkeling. Jonge kinderen ontdekken vooral wat hun beweging doet en veroorzaakt en leren zo hun lichaam beter ‘sturen’. Oudere kinderen kunnen op de grotere veerelementen leren samenwerken.

Vraag ons advies welke competenties er nog missen op jullie speelplek en welke speeltoestellen of speelaanleidingen hierin kunnen voorzien.

Persoonlijk advies
Kinderen spelen op nette speelplaats door onderhoud
Hulp met je keuze?

Onze adviseurs kijken graag met je mee en geven gratis en persoonlijk advies op maat!

André
Advies op maat

Assortiment veertoestellen

Veertoestellen

Wij hebben een uitgebreid assortiment veertoestellen.

Bekijk alle veertoestellen

Populaire veertoestellen

Klantbeoordeling 9,1/10
Ruim 30 jaar ervaring
Keuze uit 1600+ speeltoestellen

Vrijblijvend een offerte op maat?

Dat kan! Vul het formulier in en je hoort van ons binnen 1 werkdag.

Veertoestellen en veiligheid

Waar kinderen spelen is veiligheid altijd een belangrijke factor. Onze veerelementen zijn veelal van het gerenommeerde merk Europlay, die net als wij veiligheid hoog in het vaandel hebben. De veerelementen in ons assortiment zijn voorzien van een of meer polyester-gecoate veren, die verankerd zijn op een gegalvaniseerde grondbevestiging. De veren zijn vervaardigd uit 20 mm dik veerstaal en zijn zodanig ontworpen dat men nooit bekneld kan raken, ook niet bij de zwaarste belasting. De elasticiteit van de veer is bovendien zo berekend dat de beweging ook voor de kleintjes volledig tot zijn recht komt, zonder dat deze door het verende toestel gelanceerd worden. Ondanks de hoge veiligheidsgraad van onze speeltoestellen is ons advies altijd om kinderen uitsluitend onder volwassen begeleiding te laten spelen.

De beste ondergrond voor je veertoestel

De meeste veertoestellen hebben een valhoogte onder de 60 cm. Dit betekend dat deze veertoestellen op alle ondergronden geplaatst mogen worden. Bij enkele uitdagende veertoestellen geldt een hoogte hoger dan 60 cm. Dit betekend dat er volgens de wet een valondergrond onder moet. Van Ee Speel heeft verschillende valondergronden:

  • Kunstgras/veiligheidsgras: het groene gras geeft vaak een natuurlijke uitstraling aan een speelplek. Omdat het materiaal vast ligt geeft het ook geen rommel op de speelplek. Wist u dat er ook veiligheidsgras is in de kleuren geel, blauw en rood?
  • Rubber tegels: het wordt steeds minder gebruikt maar ook rubber tegels zijn veilig onder een schommel.
  • Valzand: als u een speelplek heeft in het zand mag u dus ook een schommel zetten op valzand. Omdat dit uit los materiaal bestaat adviseren wij dit niet te gebruiken op bijvoorbeeld een plek waar de rest van de ondergrond bestaat uit tegels.
  • Houtsnippers: ook dit materiaal is een ondergrond wat een speelplek een natuurlijke uitstraling meegeeft. In combinatie met struikjes kun je leuke speelzones creëren. Let er op dat ook dit materiaal los ligt, dus dat het zich verspreidt door het lopen en spelen van de kinderen.
Rubber tegel valondergrond
Kunstgras valondergrond
houtsnippers valondergrond

Vrijblijvend ontwerp met veertoestel van jouw speelplaats?

Neem contact op voor advies op maat. Aarzel niet langer. Je hoort altijd van ons binnen 1 werkdag.

Klantbeoordeling 9,1/10
Ruim 30 jaar ervaring
Keuze uit 1600+ speeltoestellen

Persoonlijk advies ontvangen?

Vul dan het formulier in. Wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Druk op enter om te zoeken of op ESC om te sluiten