Skip to main content
zoeken phone

 Meer dan 30 jaar ervaring                              Klantbeoordeling 9,1/10                               Keuze uit 1600+ speeltoestellen

Plezier met water en zand!

Geef een kind speelzand en water en je hebt er geen kind aan… Het is algemeen bekend: kinderen spelen graag in het zand en het liefst in combinatie met water. Mits het weer het toelaat vanzelf. Zand en water prikkelt de zintuigen van een kind en het is nog eens leerzaam ook. Bij het kiezen van een juiste schommel komt veel kijken. Daar helpen we je graag mee. Op deze pagina vindt u alle informatie die u nodig heeft om de juiste keuze te maken.

Water en zand op iedere speelplaats

Swipe om meer te zien

 

Weten of water en zand past op jouw speelplaats?

Neem contact op voor advies op maat. Aarzel niet langer. Binnen 1 werkdag hoor je van ons.

Stimuleer alle 7 competenties

Water en zand dragen bij aan ontwikkeling

Het inrichten van een speelplaats betreft veel meer dan het maken van een ontwerp en het plaatsen van de speeltoestellen. Het gaat dus ook verder dan veel of grote toestellen in allerlei kleuren en maten. Het inrichten van een uitdagend speelterrein vraagt om visie en doordachte keuzes. Het resultaat? Een speelplek wat sterk bijdraagt aan het plezier én de ontwikkeling van de gebruikers.

Persoonlijk advies
spelelement in zandbak
Hulp met je keuze?

Onze adviseurs kijken graag met je mee en geven gratis en persoonlijk advies op maat!

André
Advies op maat

Assortiment speelaanleidingen water en zand

Waterspel

We hebben een uitgebreid assortiment waterbanen waarmee je een prachtig waterspel creëert. Combineer verschillende watertafels en kinderen hebben een prachtige waterspeelplek.

Zandbakken

Zandbakken en zandspeelplaatsen hebben we in allerlei maten en verschillende materialen. Ook leuk: combineer een zandspeeltoestel met een zandbak. Zo creëer je een echte zand-werkplaats.

Populaire zand- en watertafels

Klantbeoordeling 9,1/10
Ruim 30 jaar ervaring
Keuze uit 1600+ speeltoestellen

Vrijblijvend een offerte op maat?

Dat kan! Vul het formulier in en je hoort van ons binnen 1 werkdag.

Veiligheid bij zand en water

Al onze zand- en waterspeeltoestellen worden stuk voor stuk gekeurd opgeleverd. Wij adviseren je altijd om aantoonbaar onderhoud conform het logboek te laten plegen. Dit voorkomt problemen en je weet zeker dat kinderen veilig en onbezorgd kunnen spelen.

Zand- en/of waterspeeltoestellen kopen?

Natte modderhandjes, zand tussen de tenen. Het hoort erbij en is voor een kind werkelijk fantastisch! Combineer, creëer en laat kinderen genieten van de mooiste en de meest uitdagende zand- en waterspeeltoestellen. Weet je niet waar je moet beginnen? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij zorgen, naast een kop koffie, voor een duidelijke beantwoording van je vragen of een passende offerte.

Vrijblijvend ontwerp met water en zand van jouw speelplaats?

Neem contact op voor advies op maat. Aarzel niet langer. Je hoort altijd van ons binnen 1 werkdag.

Klantbeoordeling 9,1/10
Ruim 30 jaar ervaring
Keuze uit 1600+ speeltoestellen

Persoonlijk advies ontvangen?

Vul dan het formulier in. Wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Hit enter to search or ESC to close