Skip to main content
zoeken phone

 Meer dan 30 jaar ervaring                              Klantbeoordeling 9,1/10                               Keuze uit 1600+ speeltoestellen

Klantbeoordeling 9,1/10
Ruim 30 jaar ervaring
Keuze uit 1600+ speeltoestellen

De afgelopen periode stond niet alleen in het teken van het Corona-virus. Het weer was ook een veelbesproken onderwerp. De scholen sloten hun deuren en het huiswerk werd thuis gemaakt, maar op het moment dat de boeken thuis dicht gingen, renden de kinderen de buitenlucht in. Het prachtige weer was een heel prettige bijkomstigheid in een bijzondere periode: het zogenoemde nieuwe normaal.

De basisscholen hebben hun deuren weer geopend en leerlingen zitten weer als gehele klas (met inachtneming van de gestelde regels) in een lokaal. Ouders en leerkrachten zijn hier blij mee, waarschijnlijk de kinderen nog het meest. De schoolpleinen die we in de achterliggende periode zagen waren onnatuurlijk schoon en leeg. Gelukkig rennen er sinds deze week weer dagelijks honderden voeten over het plein, worden speeltoestellen volop gebruikt en is de zandbak weer the-place-to-be voor de kleuters. Fantastisch toch? En ook nu: prachtig weer!

Tropische toekomst

Volgens World Meteorological Organization (WMO) gaan we in 2020 alleen maar meer merken van de opwarming van de aarde. De weer- en klimaatgerelateerde gebeurtenissen zullen ons ook dit jaar raken. De bosbranden in Australië van verleden jaar zijn daar een voorbode van. Hoe ga je daar mee om? Op welke manier dragen we dan zorg voor elkaar, onze kinderen en de natuur als straks de temperatuur boven de 30 graden stijgt?

Hinkelbaan in de zomer

Gratis adviesgesprek

Blijven spelen

Vroeg opstaan, ventileren en daarna zonwering naar beneden en het zonnescherm uit is een tip uit grootmoeders tijd die goed werkt. Wees zuinig met water, smeer jezelf regelmatig in met zonnebrandcrème en houd je vochthuishouding in de gaten.

En onze kinderen? Die spelen…hoe zomers hoog de temperaturen ook zijn. De blauwe zwembaden sieren veel achtertuinen en onze trampolines vinden gretig aftrek. Logisch! Zwemkleding aan, sproeier op de trampoline of glijbaan, een verfrissende duik in het zwembad; eindeloos veel speelplezier gegarandeerd. Of wordt de zandbak een waar modderbad?

Ongeacht de temperatuur: Van Ee Speel blijft kwalitatief hoogwaardige speeltoestellen leveren aan scholen, voor openbare ruimtes en recreatieve terreinen. Wij lopen er altijd warm voor…!

Persoonlijk advies ontvangen?

Vul dan het formulier in. Wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Druk op enter om te zoeken of op ESC om te sluiten