Skip to main content
zoeken phone

 Meer dan 30 jaar ervaring                              Klantbeoordeling 9,1/10                               Keuze uit 1600+ speeltoestellen

Klantbeoordeling 9,1/10
Ruim 30 jaar ervaring
Keuze uit 1600+ speeltoestellen

En dan zegt de kalender dat het december is…de nul wordt binnenkort een 1 en het huidige jaar krijgt het predikaat ‘oud’ terwijl 2021 ‘nieuw’ is. Nieuwe kansen, nieuwe mogelijkheden. Een moment van terugkijken en vooruitblikken. Dat doen we als Van Ee Speel ook. En om in de termen van oud en nieuw te blijven: in het afgelopen jaar hebben we weer veel oude(re) (school)pleinen mogen vernieuwen. Gelukkig naar volle tevredenheid van scholen, gemeentes en recreatieparken!

We hebben het ook dit jaar weer met veel plezier gedaan, voor kinderen in de eerste plaats, maar ook voor directies, leerkrachten, ouders en inwoners van de plaatselijke gemeentes. Want als kinderen veilig spelen en zich ook nog ontwikkelen op diverse vlakken dan is iedereen blij!

Klantbeoordeling 9,1/10
Ruim 30 jaar ervaring
Keuze uit 1600+ speeltoestellen

Nieuwe collega’s

Niet alleen pleinen werden vernieuwd, ook mochten we als Van Ee Speel weer nieuwe collega’s verwelkomen. Nieuwe gezichten op kantoor en bij projecten. Mensen met liefde voor het vak, kennis van zaken en gemotiveerd om onze kinderen te laten spelen. Geweldig!

Nieuwe plannen

Wat het nieuwe jaar ons brengt weten we niet. Wat we wel weten is dat we nieuwe plannen hebben voor u als onze klant. Een tipje van de sluier lichten we graag alvast op! Allereerst zetten we nog meer in op vergroening van schoolpleinen. Veel klimmen, klauteren in bomen en achter struiken en natuurlijk de buitenklassen. Absoluut een aanrader!

Ook wordt ons aanbod van speeltoestellen uitgebreid zodat u als klant nog meer keuze hebt in de diverse speelmogelijkheden die er zijn.

En als de keuze gemaakt is? Dan maken wij een prachtig plan wat u als klant online kunt bekijken via een presentatiepagina. Op deze pagina kunt u rechtstreeks onderdelen aanpassen en opmerkingen plaatsen, zodat we nog effectiever samen kunnen werken. Tot slot zijn we eind 2021 hopelijk weer van de partij op de Nationale Onderwijs Tentoonstelling (NOT). Een fantastische beurs waar bezoekers eindeloos veel inspiratie op kunnen doen.

U leest het al: wij bruisen ook in 2021!

Speelplaats die gebouwd is in 2020

Gratis adviesgesprek

Nieuw jaar

Voor nu wensen we u namens het hele team van Van Ee Speel een gelukkig nieuwjaar waarin ontwikkelingsgericht spelen centraal staat.

Meer berichten

Filter

16 november, 2022

Van Ee Speel exposant op NOT 2023

Van Ee Speel is exposant op de NOT 2023. We hopen bezoekers te laten zien…
9 december, 2020

Oud en nieuw

En dan zegt de kalender dat het december is…de nul wordt binnenkort een 1 en…
5 augustus, 2020

De zomer is begonnen

De afgelopen periode stond niet alleen in het teken van het Corona-virus. Het weer was…

Persoonlijk advies ontvangen?

Vul dan het formulier in. Wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Hit enter to search or ESC to close