Skip to main content
zoeken phone

 Meer dan 30 jaar ervaring                              Klantbeoordeling 9,1/10                               Keuze uit 1600+ speeltoestellen

Doe mee en win!

Winactie vakbeurs NOT 2023

Ontvang gratis een speeltoestel t.w.v. € 3000,-

Kan jouw schoolplein wel wat meer plezier gebruiken? Je maakt nu kans op € 3000,- om jouw plein nóg leuker te maken. Win een gratis speeltoestel en laat kinderen spelenderwijs en onbewust nog beter ontwikkelen. En met een slimmere inrichting kun jij ook nog eens lekker genieten van een rustige pauze. Heerlijk toch?! Reageer vóór 31 januari 2023 en win!

Hoe kun jij winnen?
Heel simpel! Vul het onderstaande formulier in en je maakt direct kans.

Ben jij de gelukkige winnaar? Dan kijk je met hulp van onze expert welk speeltoestel het meeste toevoegt aan jouw schoolplein. En ja, die krijg je helemaal gratis van ons. Gaaf he?!

De spelregels

Bezoekers van de vakbeurs NOT 2023 kunnen meedoen. Bent u niet in de gelegenheid geweest om de beurs te bezoeken? Dan kunt u het formulier op deze pagina invullen.

Leerkrachten, ouders, directie en andere betrokkenen kunnen meedoen aan de winactie.

Je wint een speeltoestel of speelaanleiding t.w.v. € 3000,- (Dit bedrag kan ook verrekend worden op een offerte).

Meedoen kan tot en met 31 januari 2023. In de week van 6 maart zullen we de winnaar bekend maken via deze pagina.

Deze winactie is gesloten

Wat is het leuk om alle reacties op onze winactie te lezen! Het is overweldigend hoeveel mensen er gereageerd hebben. Zoveel leuke reacties op de vraag: Waarom is jouw speelplek aan verbetering toe?

We zijn druk bezig met het kiezen van kanshebbers. In verband met de vakantie wachten we nog even met het bekendmaken van de winnaar. Na de voorjaarsvakantie laten we jullie weten wie er een speeltoestel naar keuze wint t.w.v. 3000,-

Winactie NOT 2023

Vandaag nog advies aanvragen voor jullie speelplek?

Aarzel niet langer. We reageren binnen 3 werkdagen met advies op maat.

Bedenken

Om een project goed te laten verlopen, beginnen we bij Van Ee altijd met een projectteam. Aan de hand van jouw wensen, gaat ons ontwerpteam aan de gang om een mooi plan te tekenen. Uiteraard gaat dit samen met onze calculator die het budget bewaakt.

Bouwen

Nadat het ontwerp definitief is, wordt het project ingepland. Onze werkvoorbereider gaat vóór de montagedatum naar de locatie om te zien of er eventuele bijzonderheden zijn. Als de overdracht gedaan is, kan de bouw van start gaan!

Onderhouden

Het is belangrijk dat een speelplaats veilig is. Daarom is het belangrijk om de speelplaats regelmatig zelf te checken op eventuele onvolkomenheden. Van Ee biedt de service aan om het onderhoud uit handen te nemen. Hierbij voorkom je dat het er door drukte bij inschiet en dat er vervelde ongelukken gebeuren.

Waarom kiezen voor Van Ee Speel?

Het is voor een bakker makkelijk om zijn eigen brood aan te prijzen. Toch doen we dat. Geloof je ons niet gelijk? Snappen we! Wellicht kun je dan eens polsen bij een van onze eerdere klanten hoe zij het werken met Van Ee hebben ervaren. Of stuur ons een afspraakverzoek voor een moment dat het jouw schikt, dan komen we graag de buitenruimte vrijblijvend verkennen en kun je zelf oordelen.

Volledige ontzorging

Altijd een vast aanspreekpunt

Aandacht voor de gebruiker

Sterk in visualisatie

Ruim 30 jaar ervaring

Volledige ontzorging

Altijd een vast aanspreekpunt

Aandacht voor de gebruiker

Sterk in visualisatie

Ruim 30 jaar ervaring

Onze visie

Nederland staat op ‘slow-motion’. Agenda’s raken steeds sneller gevuld, de economie groeit weer en innovaties volgen elkaar op. Maar intussen neemt de beweging af en gaat de gezondheid achteruit.

Onze missie

Wij willen Nederland uit de ‘slow-motion stand’ halen en jong en oud in beweging brengen. Dat doen wij samen met gemeentes, scholen, kinderdagverblijven en recreatiebedrijven door het omvormen van saaie, grijze openbare ruimtes tot aantrekkelijke speel- en beweeglandschappen.

Onze werkwijze

Dit bereiken wij door klanten te ontzorgen en uitdagingen uit handen te nemen. Daarbij houden wij rekening met kaders, maar ook met behoeftes van de gebruikers, omgeving van de locatie en de sociaal-maatschappelijke context. Alles om plezier in beweging te brengen!

Vrijblijvend advies ontvangen?

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Druk op enter om te zoeken of op ESC om te sluiten