Skip to main content
zoeken phone

 Meer dan 30 jaar ervaring                              Klantbeoordeling 9,1/10                               Keuze uit 1600+ speeltoestellen

klimtoestellen schoolplein

Schoolpleinen

Basisschool Het Palet - (NH)

Projectfoto'sSpeeltoestellen

Rafaelschool (UT)

ca 750 m2

274 leerlingen

Groenmeter

40-45k

Volledige ontzorging

Altijd een vast aanspreekpunt

Aandacht voor de gebruiker

Sterk in visualisatie

Ruim 30 jaar ervaring

Het resultaat

Een schoolplein waar iedereen plezier beleeft!

Swipe om meer te zien

 

Het nieuwe evenwichtsparcours is erg populair omdat dit een nieuwe beweegvorm voor de kinderen is.

Gert Ploeg – Accountmanager

Speeltoestellen in dit project

Let op: alleen de speeltoestellen die we ook op onze website bij assortiment hebben staan worden hier getoond. Naast ons uitgebreide assortiment maken we ook specials, die worden hier niet getoond.

Ook een goed doordacht schoolplein?

Neem contact op voor advies op maat. Aarzel niet langer. Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op!

Aandacht voor spelen

Onderwijsvisie ook op het plein

Het onderbouwplein van het Palet, basisschool voor speciaal onderwijs in Bovenkarspel, kenmerkte zich door veel betontegels en verouderde speelelementen. Het team wilde graag meer uitdagend speelmateriaal en meer groen. In de gesprekken met de werkgroep heb ik goed geluisterd om de ideeën en wensen te kunnen vertalen naar onze tekenafdeling. Na een eerste ontwerp besproken te hebben met de werkgroep en de locatiedirecteur konden we een definitief schoolpleinontwerp maken waar iedereen blij mee is.

Er is gebruik gemaakt van speeltoestellen van hoge kwaliteit omdat het plein openbaar toegankelijk is en het risico op vandalisme niet uit te sluiten is. We hebben samen gekozen voor onze collectie toestellen van het topmerk Playdale. Hierbij wordt o.a. gebruik gemaakt van houten staanders die niet kunnen splijten en geen splintervorming hebben. Het nieuwe evenwichtsparcours is erg populair omdat dit een nieuwe beweegvorm voor de kinderen is. Ook de vergroening heeft het plein een andere aanblik gegeven. De groene kleur in het klimtoestel helpt om een eenheid te vormen met de rest van de inrichting. Een verkeersplein en een nieuwe dubbele schommel maken de nieuwe inrichting compleet!

Foto Gert

Gert Ploeg

Accountmanager
| regio midden

Persoonlijk advies ontvangen?

Vul dan het formulier in. Wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Druk op enter om te zoeken of op ESC om te sluiten