Skip to main content
zoeken phone

 Meer dan 30 jaar ervaring                              Klantbeoordeling 9,1/10                               Keuze uit 1600+ speeltoestellen

Klantbeoordeling 9,1/10
Ruim 30 jaar ervaring
Keuze uit 1600+ speeltoestellen

Op het moment dat het besluit genomen is om een nieuw schoolplein aan te leggen lijkt het wel alsof er ineens van alles op de werkgroep afkomt. Vragen als: wie betrekken we erbij, hoeveel gaat het kosten, welke inbreng hebben leerlingen en hoe geven we dat vorm en wat hebben de kinderen nodig om op het schoolplein veilig te kunnen spelen? Ook de wanneer-leggen-we-het aan-vraag komt langs. En de allerbelangrijkste vraag: hoe kunnen leerlingen zichzelf optimaal ontwikkelen in de buitenlucht? Wat hebben zij daarvoor nodig? Wat zijn in onze situatie de do’s en don’ts?

Klantbeoordeling 9,1/10
Ruim 30 jaar ervaring
Keuze uit 1600+ speeltoestellen

Vakbekwame leiding nodig?

Samengevat bent u als werkgroep op zoek naar iemand die u aan de hand neemt en verstand van zaken heeft. Dus? U belt Van Ee Speel en maakt een afspraak voor een brainstorm. Wij nemen u aan de hand mee tijdens een fantastisch en uitdagend traject. Onze gedreven en vakbekwame ontwerpers gaan met visie en passie voor u aan de slag en komen met een prachtige 3D-tekening waardoor u een duidelijk beeld krijgt van de mogelijkheden voor uw schoolplein. Alles is uiteraard bespreekbaar. Van Ee Speel richt ieder schoolplein zodanig in dat iedere leerling in de basisschoolleeftijd ontwikkelt op een zevental competentiegebieden.

Gratis adviesgesprek
Werkwijze van Van Ee Speel, hoe wij werken

Planning en montage

Nadat de klap op de tekening is gegeven gaan we de speeltoestellen en benodigde materialen voor u bestellen. Zodra alles bij ons binnen is ontvangt u een mail van de planning wanneer ons montageteam voor u aan het werk gaat. Binnen een week nadat alles is gemonteerd wordt het eindresultaat opgelevert.

Persoonlijk advies ontvangen?

Vul dan het formulier in. Wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Hit enter to search or ESC to close