Skip to main content
zoeken phone

 Meer dan 30 jaar ervaring                              Klantbeoordeling 9,1/10                               Keuze uit 1600+ speeltoestellen

Klantbeoordeling 9,1/10
Ruim 30 jaar ervaring
Keuze uit 1600+ speeltoestellen

Kleuters en peuters in de openbare ruimte

In de openbare ruimte zijn goede speelplekken op de juiste plek erg belangrijk. Omdat de ruimte vaak beperkt is, blijft het een uitdaging om voldoende speelplekken te realiseren. Daarom kan het helpen om de ruimte een multifunctionele rol te geven, door te kunnen ontmoeten, spelen, sporten en bewegen op een centrale plek in de wijk. Daarbij is het van belang dat alle gebruikers hun plek hebben en zich daarbij veilig voelen.

Gratis adviesgesprek

Leren spelen

Is je kind nog jong, dan kan het nog niet alleen op pad. De motoriek van peuters en kleuters is nog volop in ontwikkeling. En hoewel kleine kinderen vaak meer durven en kunnen dan we denken, hebben ze ook weinig besef van gevaar. Daarom is het goed dat jonge kinderen leren spelen onder toezicht. Hierbij kunnen ze leren welke risico’s er zijn. Binnen een vertrouwde, veilige omgeving zal een kind zich al spelend kunnen ontwikkelen.

Ontlasten van ouders

Jonge ouders kunnen hun handen vol hebben aan alle taken die ze hebben. Door te voorzien in speelaanleidingen voor jonge kinderen geef je jonge ouders een reden om naar buiten te gaan. Goed voor hun gezondheid én die van het kind. Maar het spelen is niet alleen goed voor de gezondheid, het kan ook voorzien in een stukje ontmoeting tussen (jonge) ouders. Door het speeltoestel laag bij de grond te houden kunnen kinderen al jong zelfstandig spelen. Op die manier hebben ouders ook even hun handen vrij.

Persoonlijk advies ontvangen?

Vul dan het formulier in. Wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Hit enter to search or ESC to close