Skip to main content
zoeken phone

 Meer dan 30 jaar ervaring                              Klantbeoordeling 9,1/10                               Keuze uit 1600+ speeltoestellen

Klantbeoordeling 9,1/10
Ruim 30 jaar ervaring
Keuze uit 1600+ speeltoestellen

Afnemende temperaturen, meer wolkenpartijen die met enige regelmaat het water laten vallen, hagel, wind en soms zelfs storm en sneeuw. Deze weersomstandigheden zijn kenmerkend voor de tijd van het jaar. In de herfst- en wintermaanden spelen kinderen in de praktijk minder (lang) buiten.

Jammer? Wellicht, anderzijds zien wij als Van Ee Speel de wintermaanden als de perfecte tijd om jullie speeltoestellen een onderhoudsbeurt te geven. Zo kunnen kinderen in het voorjaar weer veilig buitenspelen en ontwikkelen!

Gratis adviesgesprek
Klantbeoordeling 9,1/10
Ruim 30 jaar ervaring
Keuze uit 1600+ speeltoestellen

Schaduwdoek

Maar eerst…wat kun je zelf doen? Wellicht kunnen kinderen als de zon schijnt in de schaduw zandtaartjes bakken dankzij een schaduwdoek. Dit schaduwdoek kan door regen, wind of storm beschadigen of zelfs kapotgaan. Wij raden je aan dit doek schoon te maken en tijdelijk op te bergen. Zo heb je gegarandeerd langer plezier van uw materialen.

Waterspeelplek afsluiten

Ook de toevoer van het water voor de waterspeelplek, indien aanwezig, moet worden afgesloten. Op het moment dat je dat niet doet bestaat de kans dat deze door de vorst bevriest. En je wilt niet dat de kinderen in de zomermaanden geen gebruik kunnen maken van het verkoelende water.

Onderhoud is behoud

We weten het allemaal; bij goed onderhoud heb je langer plezier van producten. Onderhoud is behoud. Zoals gezegd adviseren wij als Van Ee Speel onze klanten om tijdens de wintermaanden onderhoud te plegen aan de speeltoestellen en valondergronden. Want je wilt voorkomen dat wanneer de schommel weer in gebruik wordt genomen de schommelhaak stuk is. Sterker nog: je wilt met een gerust hart de kinderen in het voorjaar weer naar buiten sturen.

Wat kan Van Ee voor u doen?

Onze vakbekwame collega’s inspecteren het plein en de bevindingen krijg je in een rapport gepresenteerd. Eventueel met een prijsopgave. Sommige zaken kun je zelf verzorgen, terwijl je het vervangen van onderdelen met een gerust hart kunt overlaten aan ons. Dat geldt overigens ook voor de diverse ondergronden. Het eindresultaat? Een schoon en strak schoolplein in zeer goede staat van onderhoud voor alle leerlingen van de school!

Persoonlijk advies ontvangen?

Vul dan het formulier in. Wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Hit enter to search or ESC to close