Natuurlijk spelen

Gezond bewegen in het groen! Dat is natuurlijk spelen…precies wat een kind graag doet, maar ook wat ouders en leerkrachten willen. Gezond leven begint bij bewegen, in een zo natuurlijk mogelijke omgeving. Daar waar aandacht is voor de natuur, voor bomen en struiken. Het klinkt allemaal aannemelijk en mooi, maar hoe realiseer je zoiets? Hoe voldoe je aan de spelbehoefte van íeder kind? Van Ee Speel heeft zich gespecialiseerd in natuurlijk spelen op een groen en divers ingericht schoolplein.

Een schoolplein of speelplek kan veel meer zijn dan een pauzeplaats of een overblijfplek. Het kan groen en duurzaam; een heus speel- en leerlandschap. Natuurlijk spelen krijgt vorm in een buitenlokaal met diertjes, planten, struiken, natuurlijke speeltoestellen en bomen.

Groene speeltuin

Wil je ook een groen schoolplein? Waar kinderen op zoek gaan naar lieveheersbeestjes, pissebedden, rupsen en vlinders? Waar ze eindeloos verstoppertje spelen achter bomen en in struiken? Een plek waar kinderen weer in contact komen met de natuur? Lekker klimmen en klauteren, ontdekken en verwonderen: de natuur biedt zóveel moois. Op een groen schoolplein draait het even niet meer om de virtuele wereld, maar vooral om de echte. Want een kind wil…natuurlijk spelen! Van Ee Speel denkt graag met je mee om dit op jullie school te realiseren, van brainstorm tot ontwerp en van oplevering tot onderhoud.

Neem contact met ons op

 

 

Natuurlijke speeltoestellen

Bij natuurlijk spelen horen natuurlijke speeltoestellen. Dit soort Van Ee Speel, waaronder Robinia houten speeltoestellen, bevorderen gezond en natuurlijk spelen op een goede en veilige manier. Duurzame speeltoestellen die kinderen iedere dag opnieuw uitdagen om te spelen en eigen grenzen te verleggen, zodat ze zich ontwikkelen op allerlei gebied. Je kunt hierbij denken aan: balanceren, draaien, glijden, klimmen, slingeren en glijden. Van Ee Speel levert duurzame speeltoestellen van hoogwaardige kwaliteit.

Onderhoudsarme speeltoestellen

Bovendien zijn de natuurlijke speeltoestellen ook nog eens onderhoudsarm. Door onze jarenlange ervaring weten we hoe we natuurlijke elementen op creatieve wijze kunnen verwerken op het schoolplein of speelplaats. En we combineren de meest uiteenlopende speeltoestellen. Het gevolg: een verrassende en uitdagende plek om natuurlijk te spelen. We sparren graag met jou over de mogelijkheden die binnen jouw specifieke situatie mogelijk zijn zodat er een verrassend mooi en natuurlijk ontwerp ontstaat waar niet alleen jij, maar juist ook de kinderen gelukkig van worden.