Skip to main content
zoeken phone

 Meer dan 30 jaar ervaring                              Klantbeoordeling 9,1/10                               Keuze uit 1600+ speeltoestellen

Overzicht schoolplein

Schoolpleinen

Rafaelschool - (UT)

Bij een nieuwe school hoort een nieuwe schoolpleininrichting! Op de NOT (nationale onderwijs tentoonstelling) zijn we in contact gekomen met de  mensen van de Rafaelschool. Zij waren gelijk enthousiast over de sfeer en look van de speeltoestellen.

Projectfoto'sSpeeltoestellen

Rafaelschool (UT)

ca 2880 m2

229 leerlingen

Groenmeter

150 - 200k

Volledige ontzorging

Altijd een vast aanspreekpunt

Aandacht voor de gebruiker

Sterk in visualisatie

Ruim 30 jaar ervaring

Het resultaat

Een schoolplein waar iedereen plezier beleeft!

Swipe om meer te zien

 

Bepaal vooraf welke visie je hebt op spelen. Dit maakt dat je inhoudelijk kiest voor
speeltoestellen en niet omdat ze er ‘’leuk uitzien’’.

Pien van Gendt – Directeur Rafaelschool

Speeltoestellen in dit project

Let op: alleen de speeltoestellen die we ook op onze website bij assortiment hebben staan worden hier getoond. Naast ons uitgebreide assortiment maken we ook specials, die worden hier niet getoond.

Visie op spelen leidt tot minder conflicten

Vanwege de bouw van een nieuwe school waren we ook op zoek naar een nieuwe schoolpleininrichting. Op de NOT (nationale onderwijs tentoonstelling) zijn we in contact gekomen met Van Ee Speel. De look van de speeltoestellen die Van Ee liet ziet sprak ons erg aan. Omdat wij leerleerlingen hebben met een verstandelijke beperking hebben wij een sterke visie op spelen en bewegen. We hebben er dus goed over nagedacht wat zij nodig om veilig te kunnen spelen en bewegen. Van Ee heeft vervolgens een voorstelgedaan voor passende speeltoestellen en een logische indeling gemaakt. Door de juiste activiteiten die we aanbieden op het plein merken we dat er veel minder conflicten zijn onderling. Ook spelen wij met leeftijdsgroepen op het plein. Voor elke leeftijd is er genoeg te doen.

Referentie Pien van Gent – Directeur

Ook een goed doordacht schoolplein?

Neem contact op voor advies op maat. Aarzel niet langer. Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op!

Aandacht voor spelen

Onderwijsvisie ook op het plein

De Rafaelschool had bij onze kennismaking al een duidelijke visie op spelen. We hadden dus een duidelijk doel voor ogen. Tijdens het proces hebben we veel overlegmomenten gehad om tot een goed ontwerp te komen. Ook aan de materiaalkeuze hebben we aandacht besteed, o.a. door een locatie bezoek met leerkrachten en leerlingen aan het Openluchtmuseum in Arnhem. Daar hebben wij in het verleden een grote speelplek gebouwd, waar zij dus goed inspiratie op konden doen.

Het viel me op dat de kinderen van de Rafaelschool behoefte hebben aan spelmateriaal waar ze deels samen, maar ook nadrukkelijk alleen mee konden spelen. Deze kennis bevordert het uiteindelijke resultaat van het ontwerp.

Ik ben er trots op dat we het vertrouwen hebben gekregen om dit grote project vorm te geven en dat de realisatie zonder enig probleem is verlopen.

Foto Gert

Gert Ploeg

Accountmanager
| regio midden

Persoonlijk advies ontvangen?

Vul dan het formulier in. Wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Hit enter to search or ESC to close