Speeltoestellen voor een kinderopvang: goedgekeurd en veilig!

Home / Kinderopvang / Speeltoestellen voor een kinderopvang: goedgekeurd en veilig!

Speeltoestellen voor een kinderopvang: goedgekeurd en veilig!

Van Ee Speel levert speeltoestellen voor de kinderopvang. Een veilig speeltoestel is misschien nog wel het meest van belang voor de allerkleinsten. De peuters die wekelijks een of meerdere dagdelen/dagen op een kinderopvang doorbrengen zien weinig tot geen gevaar. Ze rennen vaak met hun jas nog open vol enthousiasme naar buiten en gaan… spelen!
Zeker voor kleine waaghalzen geldt dan dat je ogen en oren voor en achter in je hoofd moet hebben. Daarom is het zeker als het gaat om speeltoestellen voor kinderopvang noodzakelijk dat ze zowel goedgekeurd als veilig zijn.

Van Ee Speel houdt in het advies voor speelpleinen en speeltoestellen voor kinderdagverblijven primair rekening met deze vereisten. Onze jarenlang ervaring zorgt ervoor dat we onze klanten maatwerk kunnen bieden. Zo weten we naadloos aan te sluiten bij de speelbehoeftes van peuters. En die speelbehoefte is groot. Daarnaast weten we dat peuters die veel buitenspelen en betere focus hebben en zorgt buitenspelen op jonge leeftijd voor een betere ontwikkeling op sociaal, emotioneel, motorisch, cognitief en communicatief vlak.

Inspiratie speeltoestellen voor de kinderopvang

Wil je alvast ideeën opdoen voor speeltoestellen voor de kinderopvang? Kijk dan op onze inspiratiepagina. Zo kun je je alvast een voorstelling maken van de diverse mogelijkheden aan speeltoestellen die buiten bij het kinderdagverblijf kunnen worden geplaatst.

Producten

Van Ee Speel heeft een uitgebreid assortiment speeltoestellen voor kinderen in de leeftijdscategorie 1-4 jaar. De diverse speeltoestellen voor de kinderopvang zorgen voor ontwikkeling bij kinderen. Samen met jullie kijken we welke mogelijkheden er zijn om de speelplek zodanig in te richten dat kinderen er veel plezier aan beleven en zich onbewust ontwikkelen.

Realisatie en onderhoud van de speelruimte

Wij ontzorgen helemaal. Als het idee is geboren kun je het geheel met een gerust hart aan ons overdragen. Wij zorgen voor de levering van de speeltoestellen voor de kinderopvang, de realisatie van jullie speelplein en indien gewenst het jaarlijkse onderhoud. Zo voorkom je dat de speeltoestellen bij jullie kinderopvang op den duur een gevaar vormen voor kinderen omdat er bijvoorbeeld een plank losligt of touw versleten is. Veiligheid voor alles! Zo kun je jarenlang eindeloos speelplezier bieden aan kinderen in elke leeftijdscategorie.

Contact

  • *Deze velden zijn verplicht om in te vullen

Waarom Van Ee Speel?

  • Groot assortiment speeltoestellen en speelaanleidingen.
  • Goede kwaliteit: tot wel 30 jaar garantie.
  • Hoge betrokkenheid bij projecten.
  • Van ontwerp tot montage en jaarlijkse controle: alles onder 1 dak.
  • Gratis speelplekscan: een duidelijk advies.

Voorkom dat je belangrijke dingen over het hoofd ziet!

Een speelplek inrichten doe je niet dagelijks. Het is een kostbare investering. Daarom vinden we het bij Van Ee Speel heel belangrijk om een goede start te maken. Waarbij uw vragen en wensen centraal staan. Door middel van concepttekeningen en kostenrampingen creëren we een realistische verwachting. Door alle betrokkenen tijdens het proces goed te informeren, voorkomen we vertraging of teleurstelling.

Contact

  • *Deze velden zijn verplicht om in te vullen

“Van Ee heeft ons een prachtig ontwerp aangeleverd waar iedereen weg van was. De montageploeg van Van Ee bestaat uit enthousiaste jongens die netjes en hard werken. Het hele traject is naar volle tevredenheid verlopen.”

( Directeur De Dijsselbloem uit Voorburg)

“De medewerkers en de leiding van Van Ee Speel zijn bijzonder service-bereid en zetten graag een extra stap om het eindresultaat tijdig op te leveren. Ik ben bijzonder tevreden.”

 

( Directeur Britisch School of Amsterdam)

“Vanwege de goede ervaring, met Van Ee Speel, bij de aanleg van het kleuterplein, op het gebied van kwaliteit en service, hebben we ook het grote plein door hen laten ontwerpen en aanleggen.”

( Dhr. P. Wiegel – Directeur Eben-Haëzerschool Elspeet)