Skip to main content
zoeken phone

 Meer dan 30 jaar ervaring                              Klantbeoordeling 9,1/10                               Keuze uit 1600+ speeltoestellen

Klantbeoordeling 9,1/10
Ruim 30 jaar ervaring
Keuze uit 1600+ speeltoestellen

Bij de inrichting van een schoolplein is vaak een commissie of directielid betrokken. Dit om het budget en beleid te bewaken. Zo ontstaat er een soort werkgroep waarbij uiteraard ook een van de accountmanagers van Van Ee Speel in participeert.

Klantbeoordeling 9,1/10
Ruim 30 jaar ervaring
Keuze uit 1600+ speeltoestellen

Start traject

In het eerste gesprek met de contactpersoon vragen onze accountmanagers zoveel mogelijk uit. Je kunt hierbij denken aan vragen als: wat is de doelgroep? Welke speeltoestellen staan er al? Waar ben je ontevreden over? Passen de wensen en de speelwaarden bij de visie van de school? Wat is het budget? En niet onbelangrijk: wanneer moet het schoolplein klaar zijn?

Wensen en ideeën

Vervolgens bezoekt onze accountmanager de school. Hij verzamelt dan wensen en ideeën van leerlingen, ouderraden, bestuursleden en vanuit de werkgroep zelf. Al die aangedragen punten nemen we mee in het ontwerp van het nieuwe schoolplein.  

Aansluitend maakt de accountmanager nog een aantal foto’s en een video. Ook wordt het plein ingemeten. Vervolgens wordt het gehele plan met de projectgroep besproken, het ontwerp en de offerte opgemaakt.

Adviesgesprek aanvragen


Daarnaast denken we, vanuit onze jarenlange ervaring, ook graag mee in welke voorbereidende werkzaamheden de school zelf kan doen. Je kunt hierbij denken aan het slopen van oude speeltoestellen of het verwijderen van betontegels. Dit scheelt vanzelf ook in de kosten! Ook de inzet van een eigen hovenier is aan te bevelen. Hij kan bijvoorbeeld de plantvakken realiseren. 

Tijdens het tweede gesprek bespreekt de accountmanager het hele plan en wordt de offerte en het ontwerp doorgenomen. Eventuele knelpunten komen ook op tafel en worden opgelost. Kortom, de hele situatie wordt uitvoerig besproken en in kaart gebracht.

Ontwerp schoolplein

En dan komt het moment waarop iedereen wacht: de presentatie van het nieuwe schoolplein! Het plan is op professionele wijze gevisualiseerd zodat de werkgroep een reëel beeld krijgt van het nieuw aan te leggen schoolplein. Aansluitend is het mogelijk om aanpassingen te doen aan het ontwerp of in de offerte. Bij akkoord volgt de handtekening.

Schoolpleinontwerp bovenbouw

Aanleg en oplevering

Van Ee Speel gaat dan direct over tot het plannen van de order en het bestellen van de benodigde (speel)materialen. Het start- en oplevermoment is samen met jou bepaald. Daarbij is aan alles gedacht… Waar komen afvalcontainers te staan? Wie is ‘s morgens vroeg aanwezig om de monteurs te ontvangen? Etc.

Op het juiste moment starten onze gedreven monteurs met de realisatie van jouw schoolplein. Zij verzorgen het gehele traject. De projectbegeleider is bij de start aanwezig en komt gedurende het project ook nog enkele keren land. Tot slot verzorgt hij de oplevering van het plein.

Wanneer de TUV langs moet komen voor de keuring wordt deze zo spoedig mogelijk gepland zodat het moment van oplevering en het keuringsmoment zo dicht mogelijk bij elkaar liggen. Eventuele opleverpunten worden zo snel mogelijk opgelost. Want… Van Ee Speel gaat voor een tevreden klant!

Als het schoolplein circa 2-3 weken in gebruik is gaat de accountmanager langs of neemt telefonisch contact op. Is alles naar wens? Zijn er nog aandachtspunten? Het schoolplein moet namelijk helemaal kloppen! Pas dan sluiten we een project naar tevredenheid af!

Vandaag nog advies aanvragen voor jullie schoolplein?

Aarzel niet langer. We reageren binnen 1 werkdag met advies op maat.

Het schoolplein laten inrichten door Van Ee Speel

Een compleet ingericht schoolplein is een plein waar kinderen op alle zeven competentiegebieden optimaal kunnen ontwikkelen. Dankzij onze jarenlange ervaring en deze doordachte visie kunnen we je op een persoonlijke en passende wijze adviseren over alles wat bij het inrichten van een schoolplein komt kijken. Ons advies beslaat de totale indeling van de buitenruimte; van loopafstanden tot speelzones, van uitstraling tot duurzaamheid en van fietsenstalling tot ontmoetingsplekken. Het doel: op een gezonde wijze competentiegericht spelen, daarbij tegemoetkomend aan de pleinbehoefte van de kinderen. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden betreft een schoolplein laten inrichten.

Vrijblijvend advies ontvangen?

Vul het formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Hit enter to search or ESC to close