Ben jij het missende puzzelstukje?

Werk in Kootwijkerbroek is niet het enige wat je bij Van Ee Speel aantreft. Wanneer je er voor kiest om deel uit te gaan maken van ons montageteam dan is je werkgebied ineens héél Nederland! Dat maakt werken bij Van Ee in Kootwijkerbroek extra afwisselend. Of je nu op zoek bent naar een commerciële functie, montagemedewerker of service monteur wilt worden, binnen ons team houden wij van uitdagingen. Afspraken nakomen en onze klanten net even meer geven dan ze verwachten. Dat is Plezier in Spelen. Dat is Van Ee Speel.

Nieuwsgierig hoe wij werken? Meldt je aan om een dag mee te draaien in de aanleg of maak een afspraak om een kop koffie te komen drinken en maak direct kennis met je collega’s. We zijn benieuwd naar jouw drive! Ben jij in de juiste vorm om onze teampuzzel compleet te maken? Reageer dan via a.vanee@vaneespeel.nl

Werkvoorbereider / Teamleider

Je zorgt ervoor dat onze projecten op efficiënte wijze worden gerealiseerd.

lees meer…

Teamleider Verkoop

Zet je kwaliteit en ervaring in als Teamleider Verkoop!

lees meer…

Allround monteur speelplaatsen

Draag jouw technische steentje bij als Speelplaats bouwer bij van Ee Speel!

lees meer…

Voorman

Ben jij het aanspreekpunt van collega’s in het uitvoeren van aanleggen speelplekken?

lees meer…

 

Wanneer je op zoek bent naar een bijbaan of een vakantiebaan in de buurt van Kootwijkerbroek

Van  Ee Speel heeft tijdens de vakanties ruimte voor een aantal studenten. Ben je bezig met een relevante opleiding in de bouw of logistiek? Dan kunnen we mogelijk wat voor jou betekenen. Het is natuurlijk mooi  als we voor langere periode wat voor elkaar kunnen betekenen. Daarom hebben wij ook bijbanen voor studenten die deeltijd (blijven) werken naast hun studie. Zeker op de montageafdeling van Van Ee Speel is de planning heel flexibel. Daarom kunnen we je ook buiten de vakantieperiodes een bijbaan aanbieden.

 

Solliciteren naar een bijbaan in Kootwijkerbroek?

Stuur een bericht naar a.vanee@vaneespeel.nl of bel 0342 751950. Lange sollicitatiebrieven zijn niet nodig.

 

Ben je meer van een baan in de marketing of logistiek?

Kijk ook eens naar de vacatures van Van Ee Buitenspeelgoed.