Professionele accountmanager binnendienst MBO/HBO

– Fulltime –

Van Ee is gespecialiseerd in de aanleg van speelplaatsen.  Gemeentes, scholen, kinderopvang, zorginstellingen, campings en recreatiebedrijven zijn onze klanten.

Wij zijn zeker nog niet de grootste partij in onze branche maar dat wil niet zeggen dat we geen ambities hebben. In de afgelopen jaren hebben wij aangetoond dat wij een dynamisch bedrijf zijn; we bewegen mee met de markt en hebben bewezen daarin een stabiele basis te hebben.

Onze christelijke achtergrond werkt door in alle activiteiten binnen het bedrijf en richting klanten, en vanuit die basis zijn wij een commerciële organisatie met groeiplannen. Daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe collega’s.

In de groeiplannen hebben we gekozen voor compacte regio’s zodat iedere accountmanager zijn tijd optimaal kan benutten en in staat is om de potentiële klanten in zijn regio in kaart te brengen en te leren kennen.

Van Ee Speel is gevestigd in Kootwijkerbroek. We willen samen groeien. Samen met onze bestaande klanten, nieuwe klanten, en met onze medewerkers.

Wij zijn op zoek naar iemand die kansen ziet en die ze wil benutten. Die niet schrikt van pionieren en geniet van de orders die daar logischerwijs op volgen. Omschrijven mensen in jouw omgeving als een commercieel gedreven persoon op HBO werk- en denkniveau, heb je ervaring in de verkoop van kapitaalintensieve goederen, ben je een echte pijplijn-manager, is dit minimaal je derde stap in je salescarrière én durf jij de verantwoordelijkheid te dragen van een stevig maar reëel target? Dan zien we jouw motivatiebrief graag tegemoet.

 

Stuur uw/jouw sollicitatie met C.V. en pasfoto per e-mail aan, a.vanee@vaneespeel.nl

Per post kan ook; Van Ee Speel, t.a.v. dhr. Albert van Ee, De Standerd 6, 3774 SC, Kootwijkerbroek.