Bekijk offerte Registreer / Log in

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Kinderen zijn dol op klimmen en klauteren en een klimtoestel mag dan ook niet ontbreken in de speeltuin. De kinderen vinden het heerlijk om verschillende klimrekken uit te proberen en te ontdekken welk klimrek het leukste is om te gebruiken. Klimmen en klauteren is niet alleen leuk om te doen in een lokale speeltuin, maar helpt ook mee bij de ontwikkeling van de motoriek van de kinderen. Het is dus niet alleen leuk om een klimrek in de speeltuin te plaatsen, maar ook heel nuttig. Wij adviseren het dan ook graag aan onze klanten om minimaal één klimtoestel te plaatsen in een speeltuin. Je geeft zo kinderen hun eigen plekje om lekker te gaan klimmen en je draagt je steentje bij aan de ontwikkeling. Het soort klimtoestel dat je gaat plaatsen kan echt alle kanten op. Bij van Ee Speel hebben we een zeer groot assortiment met verschillende soorten klimtoestellen.

Klimtoestellen helemaal compleet als combinatie bestellen.

Een groot XL klimtoestel is natuurlijk hartstikke leuk, maar er blijft relatief weinig ruimte over voor andere speeltoestellen. Gelukkig is het wel mogelijk om kinderen de ruimte te geven om te klimmen zonder dat er speeltoestellen verdwijnen. Wij hebben klimtoestellen die besteld kunnen worden als combinatie. Je haalt zo niet alleen een klimtoestel naar de speeltuin, maar ook een glijbaan en duikelrek. Het toestel wordt helemaal compleet geleverd en kan je gewoon direct in de speeltuin plaatsen. Als de kinderen eenmaal naar boven geklommen zijn dan kunnen ze als beloning naar beneden glijden.

Klimtoestellen met netten.

Naast klimmuren of hangrekken zijn er ook nog klimtoestellen gemaakt met netten. Deze netten kunnen gebruikt worden om lekker te klimmen en te klauteren. Het voordeel is dat ze vaak meerdere mogelijkheden geven om te klimmen en te klauteren. Nog een voordeel is dat de netten eenvoudig een plekje kunnen krijgen in de speeltuin. Ze nemen niet al te veel ruimte in en zetten direct een leuke sfeer neer in de speeltuin.

Klimtoestellen bestellen voor in de speeltuin.

Benieuwd geworden of een nieuw klimtoestel past binnen het budget van de gemeente? Geen probleem wij helpen je graag met het bestellen van een nieuw klimtoestel. Je kan via de website direct een account aanmaken en inzicht krijgen in de prijzen voor nieuwe klimtoestellen binnen de gemeente of op het plein.