Speeltuintoestellen

Home / Schoolpleinen / Speeltuintoestellen

Speeltuintoestellen voor eindeloos speelplezier

Bent u op zoek naar speeltoestellen voor een speeltuin of openbare ruimte? Dat is in de eerste plaats een leuke uitdaging! Want waar moet u beginnen? De inrichting? De samenstelling van diverse speeltoestellen? Valondergronden? En wat dacht u van andere bijkomstigheden als rustplekken, bankjes, natuurlijke elementen? Kortom, een speeltuin of openbare speelplek inrichten is geen klein klusje. Maar wij beloven u vast, samen kunnen wij een speeltuin maken voor jong en oud waar veilig en met veel plezier gespeeld kan worden.

Doel van de speelruimte

Bij de zoektocht naar professionele speeltoestellen voor een speeltuin of openbare speelruimte helpen de verkoopadviseurs van Van Ee Speel graag! Samen zoeken we naar het doel van de speeltuin of openbare speelruimte. Daarnaast kijken we naar de mogelijkheden qua oppervlakte de wensen wat betreft stijl

Keuze van speeltuintoestellen

De keuze in speeltuintoestellen is enorm. Samen maken we de juiste keuze qua speeltuintoestellen passend bij de leeftijdscategorie van het kind of de kinderen die je voor ogen hebt. Daarbij zoeken we ook naar een stukje uitdaging voor het kind zodat de speeltoestellen de creativiteit van het kind blijft stimuleren. Bij sommige speeltuintoestellen zijn valhoogtes en ondergronden wettelijk vastgesteld. Kennis hiervan is bij Van Ee Speel ruimschoots in huis. Zo ben je ervan verzekerd dat er geen onvoorziene problemen ontstaan.

Realisatie en onderhoud van de speelruimte

Wij ontzorgen helemaal. Als het idee is geboren kunt u het geheel met een gerust hart aan ons overdragen. Wij zorgen voor de levering van de speeltoestellen, de realisatie van uw speeltuin of de openbare ruimte en indien gewenst het jaarlijkse onderhoud. Zo voorkomt u dat speeltuintoestellen op den duur een gevaar vormen voor kinderen omdat er bijvoorbeeld een plank losligt of touw versleten is. Veiligheid voor alles! Zo kunt u jarenlang eindeloos speelplezier bieden aan kinderen in elke leeftijdscategorie.

Contact

  • *Deze velden zijn verplicht om in te vullen