Van plan tot oplevering: schoolplein met visie.

Op het moment dat het besluit genomen is om een nieuw schoolplein aan te leggen lijkt het wel alsof er ineens van alles op de werkgroep afkomt. Vragen als: wie betrekken we erbij, hoeveel gaat het kosten, welke inbreng hebben leerlingen en hoe geven we dat vorm en wat hebben de kinderen nodig om op het schoolplein veilig te kunnen spelen? Ook de wanneer-leggen-we-het aan-vraag komt langs. En de allerbelangrijkste vraag: hoe kunnen leerlingen zichzelf optimaal ontwikkelen in de buitenlucht? Wat hebben zij daarvoor nodig? Wat zijn in onze situatie de do’s en don’ts?

Vakbekwame leiding nodig?

Samengevat bent u als werkgroep op zoek naar iemand die u aan de hand neemt en verstand van zaken heeft. Dus? U belt Van Ee Speel en maakt een afspraak voor een brainstorm. Wij nemen u aan de hand mee tijdens een fantastisch en uitdagend traject. Onze gedreven en vakbekwame ontwerpers gaan met visie en passie voor u aan de slag en komen met een prachtige 3D-tekening waardoor u een duidelijk beeld krijgt van de mogelijkheden voor uw schoolplein. Alles is uiteraard bespreekbaar. Van Ee Speel richt ieder schoolplein zodanig in dat iedere leerling in de basisschoolleeftijd ontwikkelt op een zevental competentiegebieden.

Planning en montage

Nadat de klap op de tekening is gegeven gaan we de speeltoestellen en benodigde materialen voor u bestellen. Zodra alles bij ons binnen is ontvangt u een mail van de planning wanneer ons montageteam voor u aan het werk gaat. Binnen een week nadat alles is gemonteerd wordt het eindresultaat opgelevert.

Bent u nieuwsgierig geworden of zit u in de oriëntatiefase als het gaat om de keuze van een schoolpleinontwerper?

Schrijf u vandaag nog in en ga goed voorbereid een geweldig traject in van plan tot oplevering van uw droomplein…en vooral dat van uw leerlingen!

Mailings ontvangen?

Bent u nieuwsgierig geworden of zit u in de oriëntatiefase als het gaat om de keuze van een schoolpleinontwerper? Graag attenderen wij u op onze nieuwsbrief en inspirerende mailings waar we u ideeën opdoet en uw voorbereidingen kunt treffen. Ook voor een nieuw schoolplein of een schoolpleinrenovatie geldt: een goede voorbereiding is het halve werk. Schrijf u vandaag nog in en ga goed voorbereid een geweldig traject in van plan tot oplevering van uw droomplein…en vooral dat van uw leerlingen. Want een schoolplein met visie zorgt voor de ontwikkeling van kinderen, niet alleen binnen, maar zeer zeker ook buiten de school!