Schoolpleinen

Van Ee Speel ontwerpt en realiseert al 27 jaar (nieuwe) schoolpleinen. Wij doen zo’n 100 schoolpleinen per jaar. Het is dus logisch dat we vaak de vraag krijgen: ‘Wat maakt een schoolplein een goed schoolplein?’. Natuurlijk wordt er gekeken naar zaken als kwaliteit, duurzaamheid en sfeer maar uiteindelijk is een goed schoolplein gericht op de competentie-ontwikkeling van kinderen. Waar leerkrachten in de klas vanuit het leerplan focussen op de ontwikkeling van kinderen, houden wij daar in het ontwerp van een (nieuw) schoolplein ook rekening mee.

Openbare ruimte

Van Ee Speel ontwerpt en realiseert elk jaar tientallen speelplekken voor kinderen en jongeren. We ontzorgen gemeentes door bijvoorbeeld buurtparticipatie te verzorgen, (3D) tekeningen te maken van de toekomstige speelplekken, hen te adviseren over speelbeleid, toestellen en ondergronden te leveren en de onderhoud en jaarlijkse inspectie te verzorgen. Wij richten speelplekken in waarbij we rekening houden met de behoeften van de gemeenten en de wensen van de omwonenden en natuurlijk de ontwikkeling, behoeften en het plezier van de kinderen.

Kinderopvang

Van Ee Speel heeft al heel wat speelplekken voor jonge kinderen ingericht. We focussen daarbij op de competentie-ontwikkeling die juist in deze leeftijden zo belangrijk is. Fijne en grove motoriek ontwikkelen kinderen tijdens het klimmen, rennen, kruipen maar ook tijdens het spelen in de zandbak. We proberen met de vaak wat beperkte ruimte zoveel mogelijk speelwaarde te creëren zodat er genoeg variatie en uitdaging is voor de kinderen in verschillende leeftijden.

Recreatie

Of u nu het lokale pannenkoekenrestaurant bent of een druk bezochte dierentuin mensen gaan met een fijner gevoel naar huis als kinderen het naar hun zin hebben gehad. Want als de kinderen plezier hebben, hebben de ouders plezier. En kinderen hebben het meest plezier in klimmen, klauteren, glijden, rennen en fantaseren. Samen kijken we welke behoeften uw bezoekers hebben en hoe we zo goed mogelijk kunnen aansluiten op de rest van uw bedrijf. Door verschillende speelwaarden te plaatsen vervelen kinderen zich niet en vragen ze vast of ze alsjeblieeeft nog een keertje kunnen komen!

Advies op maat?

Vul onderstaand contactformulier in of neem contact op wanneer het u uitkomt.

Onze medewerkers nemen (op werkdagen) binnen 24 uur contact met u op om uw vraag te bespreken of om u te laten weten wanneer zij u een antwoord kunnen geven.

*Deze velden zijn verplicht om in te vullen

Deze mensen hebben al Van Ee Speel(plezier)!

Nijhe Kroost Zeist
Gemeente Amersfoort
Kinderopvang Bijdehandjes
Nederlands Openluchtmuseum

Van Ee Speel b.v. l De Standerd 6 l 3774 SC Kootwijkerbroek l Telefoon (0342) 751 950) l verkoop@vaneespeel.nl l BTW nr. NL8120.87.410.B01 l KvK nr.